Nahkahuolto

Työmme jälkeä

Ajoasu likainen
Ajoasu likainen
Ajoasu puhdas
Ajoasu puhdas
Ajoasu
Ajoasu
Sama takki, ennen ja jälkeen.
Tehty puhdistus ja värjäys.

R&K Nahkahuolto Oy on Suomen johtava erikoistekstiilien pesuun sekä nahka- ja turkisasusteiden huoltamiseen erikoistunut pesulayritys. Yritys on perustettu vuonna 1992 ja toiminta on keskittynyt alusta lähtien haastavien erikoistekstiilien pesuun sekä nahka- ja turkisasusteiden puhdistamiseen ja huoltoon.

 

Perheyrittäjämäistä sitoutumista

Perheyrittäjämäisyys tuo sitoutumista asiakkaisiin.Yrityksen toiminta perustuu perheyrittäjämäiseen toimintaan. Toimintaamme ohjaa sitoutumisen asiakkaisiin, ammattitaito, erikoisosaaminen ja joustavuus. Tavoitteenamme on olla Suomen johtava, laadukkain ja luotettavin erikoistuneiden pesulapalveluiden toimittaja ja toteuttaja.

 

Erikoispesujen ammattilaiset -  Nahka- ja turkisasustehuollon erikoisosaajat

R&K Nahkahuolto on investoinut nahka- ja turkishuollon erikoisvälineisiin, laitteisiin sekä tarvittavan erikoisosaamisen kehittämiseen. Meillä on Suomen ainut nahka- ja turkisasusteiden huoltoon erikoistunut pesulalinja sekä rautainen kokemus nahka- ja turkisasusteiden puhdistamisesta ja huollosta. Nahka- ja turkisasusteiden huolto perustuu yli 20 vuoden kokemukseen nahka- ja turkisasusteiden huoltamisesta sekä kansainvälisesti arvostettuun Leder Master -lisenssiin.

 

Ammattitaitoista pesutulosta ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä

Skaalautuvaa toimintaa ajanmukaisilla laitteilla ja monipuolisissa toimitiloissa. Yrityksen toimitilat sijaitsivat aluksi Sörnäisissä, mutta vuonna 1999 yritys muutti suurempiin tiloihin Itä-Helsingin Vartiokylään. Yritys on investoinut nahka- ja turkisasustehuollon ja vaativien erikoistekstiilien pesun edellyttämään osaamiseen, menetelmiin ja laitteisiin sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Keskimääräistä isommat ja paremmin varustellut toimitilat mahdollistavat monipuolisen pesulakapasiteetin lisäksi isompienkin tilausten toimittamisen sekä monipuoliset kuivaus- ja viimeistelutoiminnot. Lue lisää laitekannastamme.

 

Pesulapalveluiden luotettava alihankkija

Olemme toimineet useita vuosia johtavan pesulayrityksen alihankkijana vastaten laajasti erilaisesta tekstiili- nahka ja turkispesusta alihankintana. Meillä on kyvykkyyttä lähteä mukaan isoihinkin tuotantomääriin sekä valmiudet toimia yhteistyössä sekä suurten että pienten toimijoiden kanssa. Olemme kehittäneet aktiivisesti toimintaamme, jotta se vastaa alihankinnan vaatimuksiin, mukautuu tuotannon vaihteluihin ja erilaisiin erikoitarpeisiin.